Asiantuntevaa projektinhallintaa teollisuusyrityksille

Kysy lisää
projenktinhallinta ikoni

Teollisuuspalvelu Tenkanen Oy on teollisuudenalojen yritysten tukena projektinhallinnassa kaikkialla Suomessa. Asiantuntijoidemme avulla valmistaudut vaativiin projekteihin niiden vaatimalla tavalla. Voit tilata insinööritoimistoltamme esimerkiksi erilaiset esiselvitykset ja kustannusarviot.


Olemme hyödyllinen yhteistyökumppani mittaviinkin projekteihin, sillä avullamme projektin jokainen vaihe pysyy yrityksesi hallinnassa. Asiantuntijamme hallitsevat laajatkin teollisuusprojektikokonaisuudet. Toisaalta voit hankkia palvelut vain tietyn osakokonaisuuden hallintaan.

Projektinhoidon palveluita ovat:

  • Mekaanisen puolen esiselvitykset ja kustannusarviot

  • Koneiden ja laitteiden, putkistojen, teräsrakenteiden sekä asennustöiden tarjouskyselyt ja hankinnat

  • Projektien aikataulutus

  • Teknisen dokumentaation kasaaminen ja arkistointi

Tarkat esiselvitykset, aikataulutukset ja kustannusarviot

Teollisuudenalojen suurissa projekteissa, kuten laitosuudistuksissa, ammattitaidolla laaditut esiselvitykset ovat ensisijaisen tärkeitä. Asiantuntijamme pitävät huolen, että projektien pohjatyö on toteutettu huolella. 


Toteutamme muun muassa erilaisten projektien kustannusarviot ja aikataulutukset. Lisäksi voit tilata meiltä mekaanisen puolen esiselvitykset ja teknisen dokumentaation kokoamisen ja arkistoinnin. Tunnemme tarkkaan esimerkiksi teollisuusalojen lupaprosessit.

Teollisuuspalvelu Tenkanen Oy:n henkilökunta pitää huolen siitä, että sekä projektikokonaisuus että sen osa-alueet pysyvät aikataulussa suunnitelmien mukaan.

Konehankintojen kartoitus ja suunnittelu

Jos yrityksesi harkitsee uusia mittavia kone- tai laitehankintoja, ota yhteys asiantuntijoihimme. Me kartoitamme tarkkaan konehankintojen tarpeet ja selvitämme parhaat vaihtoehdot yrityksellesi. Voit jättää tiimimme hoidettavaksi esimerkiksi koneiden ja laitteiden, putkistojen, teräsrakenteiden ja asennustöiden tarjouskyselyt ja konkreettiset hankinnat. 


Mikäli konehankinnat tai laajemmat laitosuudistukset ovat yrityksellesi ajankohtaisia, muista, että voit hankkia kauttamme myös mekaanisen asennusvalvonnan sekä käyttöönoton valvonnan. Saat kauttamme suunnittelutyöt, projektihallinnan ja lisäksi projektin loppusuoralla tarpeellisten asennusten valvonnan. Palvelemme Satakunnasta käsin asiakkaitamme projekteissa kautta Suomen.

Tutustu tarkemmin asennusvalvontaan