Yrityksen käytössä nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot

Kysy lisää
Insinööritoimisto Teollisuuspalvelu Tenkanen Oy

Insinööritoimisto Teollisuuspalvelu Tenkanen Oy hyödyntää työssään kattavasti erilaisia suunnitteluohjelmistoja. Käytämme asiakkaan tarpeen mukaan 3D- tai 2D-ohjelmia.

 

Asiantuntijamme työskentelevät koneenrakennussuunnittelussa AutoCAD, SolidWorks ja Vertex G4 -ohjelmilla. Laitossuunnittelussa käytämme Microstationia ja Vertex G4 Plantia.

 

Laadukas teknologia yhdistettynä insinööritoimistomme asiantuntijoiden osaamiseen saa aikaan erinomaisia tuloksia. Ota yhteyttä ja kerro yrityksesi tarpeista. Teollisuuspalvelu Tenkanen etsii oikean ratkaisun haasteisiisi.

Logo Bentley-ohjelmisto

Bentley

Bentley-ohjelmisto on hyvä valinta laitos- ja putkistosuunnitteluun. Aveva-ohjelmiston tavoin se toimii erinomaisesti laajoissa projekteissa.


Ohjelmisto mahdollistaa muun muassa mallintamisen, 3D-suunnittelun ja ominaisuustietojen käsittelyn. Sillä voi mallintaa erikokoisia laitoksia, mikä auttaa luoman tarkan käsityksen valittujen ratkaisujen toimivuudesta.

Logo SolidWorks-ohjelmisto

SolidWorks

Monipuolista SolidWorks-ohjelmistoa käytetään koneenrakennuksessa sekä kone- ja mekaniikkasuunnittelussa. Kyseessä on 3D-mekaniikkasuunnitteluohjelmisto.


Ohjelmisto pitää sisällään pintamallinnus- ja tilavuustyökalut ja se onkin insinööreille ja suunnittelijoille monipuolinen työkalu.

Logo AutoCAD-ohjelmisto

AutoCAD

AutoCAD-ohjelmisto on erinomainen väline 2D-piirustusten teossa. Asiantuntijamme voivat muokata ohjelman avulla kaksiulotteisia piirustuksia mittoineen, viiteviivoineen ja taulukoineen.


AutoCAD on käytössämme monenlaisissa suunnittelutehtävissä. Ohjelmaan voi tuoda kätevästi tietoa PDF-tiedostoista, joten työskentely on tarvittaessa nopeaa.

Logo Vertex-ohjelmisto

Vertex

G4 Plant on laitos- ja putkistosuunnittelussa käytettävä suosittu ohjelmisto. Se on kevyt ja kätevä käyttää monenlaisissa suunnittelutehtävissä. Ohjelma sopii useiden eri alojen teollisuuslaitosten suunnitteluun.