Putkistosuunnittelu ja mekaaninen suunnittelu Helsingissä, Turussa ja Tampereella

Kysy lisää
Mekaaninen ja prosessisuunnittelu -ikoni

Insinööritoimisto Teollisuuspalvelu Tenkanen Oy tarjoaa mekaanista suunnittelua sekä prosessipuolen suunnittelua teollisuusalojen yrityksille. Toimialueemme on Helsinki, Turku, Tampere, Pori, Vaasa ja koko Suomi. Suunnittelu jakautuu kahteen asiakokonaisuuteen, kone- ja laitesuunnitteluun sekä tehdassuunnitteluun.

 

Asiantuntijamme ovat suunnitelleet teollisuusputkistoja ja teräsrakenteita useisiin kohteisiin. Onnistunut putkistosuunnittelu on avainasemassa teollisuuslaitosten toiminnassa. Putkistojen lujuuslaskelmat ja virtauskaaviot ovat vahvaa osaamistamme. Olipa putkiston materiaalina sitten kesto- tai lujitemuovi tai teräs, lujuuslaskelmamme ovat luotettavia ja täyttävät standardit.

 

Teollisuusputkistot ovat aina osa suurempaa kokonaisuutta. Siksi meiltä onnistuu paitsi yksittäisten laitteiden suunnittelu, myös tehdassuunnittelu ja prosessipuolen suunnittelu. Teollisuuden prosessiputkistot ovat alttiina hyvinkin monenlaisille kemiallisille yhdisteille ja lämpötiloille. Putkistojen suunnittelussa teollisuusstandardien tuntemus ja niiden noudattaminen ovat koko laitoksen turvallisen toiminnan edellytys.

 

Ammattitaidolla suunnitellut teräsrakenteet teollisuuslaitoksessa takaavat paitsi prosessin toiminnan, myös huippulaadun ja turvallisuuden. Putkistosuunnittelu ja teräsrakenteiden suunnittelu edellyttävät myös kestävän kehityksen arvojen huomioimista. Asiantuntijoidemme tietämys on tältäkin osin päivitettyä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Suunnittelupalvelumme sisältävät:

 • 3D-mallinnus

 • Kone- ja laitesuunnittelu

 • Layoutit

 • Lujuuslaskenta (putkistot, teräsrakenteet)

 • PI, putkisto- ja virtauskaaviot

 • Painelaitteet

 • Prosessit (laitemäärittelyt, prosessikuvaukset ja -mitoitukset, taselaskennat)

 • Rakennustehtäväpiirustukset

 • Säiliöiden valmistuspiirustukset

 • Teollisuusputkistojen suunnittelu (kesto- ja lujitemuovi sekä teräs)

 • Teräsrakenteet (hoitotasot, luukut, suppilot jne..)

Kattavat tehdassuunnittelupalvelut

Insinööritoimistomme tehdassuunnittelupalvelut pitävät sisällään muun muassa layoutien, teollisuusputkistojen ja erilaisten teräsrakenteiden suunnittelua. Myös prosessisuunnittelu on oleellinen osa hyvin toteutettua tehdassuunnittelua. Prosessisuunnitteluvaiheessa tuotetaan kaikki laitoksen käytössä tarvittavat lähtötiedot. Näitä tietoja tarvitaan muilla suunnittelun osa-alueilla.


Mallinnamme erilaiset tehtaiden teräsrakenteet 3D-ohjelmistolla. 3D-mallinnusten avulla asiakkaamme voivat nähdä hyvinkin nopeasti, miltä rakenteet näyttävät käytännössä. Asiantuntijamme suunnittelevat käyttöösi myös laadukkaat, käyttövarmat ja helposti huollettavat putkistot. Toteutamme tehdassuunnittelua kaikenlaisiin tiloihin, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi.

Kone- ja laitesuunnittelu

Teollisuuspalvelu Tenkanen Oy tarjoaa kone- ja laitesuunnittelupalvelut teollisuusalojen yritysten käyttöön. Insinööritoimistomme palveluksessa työskentelee useita teollisuuden alan asiantuntijoita, joiden osaamisalueeseen kuuluu tehokkaiden, toimivien ja kestävien koneiden suunnittelu teollisuuden käyttöön.


Tehtävämme on tarjota innovatiivisia ratkaisuja erilaisille asiakkaille. Kerro meille yrityksesi tarpeista ja siitä, miten toivot voivasi tehostaa ja parantaa tehtaasi toimintaa. Saat meiltä kone- ja laitesuunnittelun erinomaisella hinta-laatusuhteella. 


Muista, että konesuunnittelun ohella voit tilata insinööritoimistoltamme myös mekaanisen asennusvalvonnan. Hoidamme siis koko prosessin suunnittelusta käyttöönottoon asti. Mikäli haluat antaa yrityksesi koneistuksen asiantuntijan käsiin, ota yhteyttä.

Tutustu mekaaniseen asennusvalvontaan